Snart helg igen och tiden bara rinner iväg känns det nästa som hela tiden, vilket både är positivt och negativt. Så vad kan jag berätta från de senaste dagarna? Jo jag kan börja med att berätta vad som hände idag. påvägen till skolan gick en av mina flip-flop sönder så nu har jag knappt några skor eftersom ett par redan har gått sönder. Det var mycket irriterande eftersom jag var tvungen att småspringa hem och byta, så jag har några blåsor på fötterna nu.. men lyckligtvis han jag till skolan i tid i alla fall. I skolan håller vi på att förbereda os inför nästa veckas hälsosemenaruim eller vad jag ska kalla det, där vi kommer att göra olika grejor som har med hälsa att göra, om jag har förstått allting rätt men det vet man ju aldrig ;) Jag ska även prata då och jag är så så nervös redan nu. men det gick ganska bra när vi övade inför klassen idag men det är ju inte samma sak.
Har sätt på facebook och andra ställen att det har hänt ganska mycket hemma i sverige idag :) Den första snön har kommit, i alla fall där jag normalt bor och att prinsessan madeleine har förlovat sig. Förlovningar och bröllop är ju alltid roligt men snö är jag glad att jag slipper. Eller första snön kan ju vara rolig och några dagar till men sen de resterande gillas inte. ;)
Själv börjar det bli sommar här och mycket varmt men än så länge klagar jag inte. :) 
Något mer som jag kan berätta?  hmmm, nej inget som jag kan komma på. Om det är något särkillt som ni vill att jag ska berätta om så kan ni ju skirva en kommentar, för kommentarer gillas alltid från min sida.  ;) puss